S cílem usnadnit uživatelům používání našich webových stránek využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

KONTAKTY

Šperky a kameny.cz
Pomořanská 486/7
Praha 8 - Troja, PSČ 181 00
tel: +420 728 577 556
napište nám

VYBÍRÁME KAMENY

arr3Popisky kamenůPolodrahokamy jsou především pro ženy úžasným doplňkem, ozdobou, podtrhují jejich krásu a dotváří... arr3Drahé kameny a zdravíZde naleznete přehled kamenů pomáhajících v psychické a spirituální oblasti. Polodrahokamy nás mohou... arr3Drahé kameny a nemoci  Zde naleznete přehled  kamenů pomáhajících při zdravotních problémech. Polodrahokamy nás mohou... arr3Jak vybírat drahé kamenyPolodrahokamy nás mohou zdobit, ale také  podporovat, léčit, harmonizovat, tišit naši mysl i emoce,...

» Osobní údaje
Informace o zpracování osobních údajů - GDPR


Firma Ivana Čeňková se sídlem Velká skála 678/4, 181 00 Praha 8 – Troja, IČ 05189608, DIČ CZ6153092077, zapsána u Odboru živnostenského a správních činností Úřadu městské části Praha 8 (ŽL vydán pod čj. MCP8 083869/2016, sp. zn. SZ MCP8 083821/2016) – dále jen správce, jakožto správce osobních údajů, tímto informuje o způsobu a rozsahu zpracování osobních údajů, včetně rozsahu práv subjektu údajů souvisejících se zpracováním jejich osobních údajů.

Účel zpracování osobních údajů správcem:
Vedení evidence osobních údajů klientů – zákazníků e-shopu Šperky a kameny.cz, provozovaného správcem, za účelem poskytnutí požadované služby v rozsahu živnostenského oprávnění správce.

Zákonnost zpracování osobních údajů správcem:
Plnění spotřebitelské kupní smlouvy za účelem splnění zájmu klienta o zboží (zákon č. 89/2012 Sb., s využitím § 7 zákona č. 480/2004 Sb. a recitálu 47 GDPR (oprávněný zájem správce).

Kategorie osobních údajů zpracovávaných správcem:
Jméno, příjmení, titul, korespondenční adresa, telefon, e-mail.

Doba zpracování osobních údajů správcem:
5 let v rozsahu údajů jméno, příjmení, titul, korespondenční adresa, telefon, e-mail.

Způsoby zpracování osobních údajů:
Automatizované rozhodování: nebude využito.
Profilování: nebude využito.

Předávání osobních údajů jiným zpracovatelům a příjemcům:
1. Golemos, s.r.o., Zátkovo nábřeží 448/7, 370 01 České Budějovice IČ 05208777 – provozovatel platformy eshop-rychle (osobní údaje v rozsahu jméno, příjmení, titul, korespondenční adresa, telefon, e-mail).
2. Účetní firma Ing. Martin Junek, IČ 65737491 (osobní údaje v rozsahu jméno, příjmení, titul, korespondenční adresa).
3. V případě požadavku klienta na doručení zboží na korespondenční adresu, jsou jeho osobní údaje předány společnosti IN TIME SPEDICE, spol. s r.o, Pobřežní 18/16, 186 00 Praha 8, IČ: 25722174 DIČ: CZ25722174 za účelem splnění požadavku klienta (osobní údaje v rozsahu jméno, příjmení, titul, korespondenční adresa, telefon).
4. Poskytovatel softwaru SendMails, firma Martin Roubec, IČ 67570984, se sídlem 66902 Znojmo, Pražská 3209/63k - software pro zasílání obchodních sdělení (osobní údaje v rozsahu: e-mail).

Zpracování osobních údajů správcem bude probíhat v souladu:
a) s platnou legislativou České republiky (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, zákon č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti),
b) s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES („GDPR – Obecné nařízeních o ochraně osobních údajů“).

Subjekt údajů (klient) má právo:
a) požadovat od správce přístup k osobním údajům týkajícím se subjektu údajů, jejich opravu, výmaz, přenositelnost nebo omezení zpracování,
b)  vznést námitku,
c)  podat stížnost u dozorového úřadu.

Svá práva může subjekt údajů uplatnit doručením žádosti na korespondenční adresu správce nebo e-mailem:
a)    korespondenční adresa: Šperky a kameny.cz, Pomořanská 486/7, 181 00  Praha 8 – Troja,
b)    e-mail: info@sperkyakameny.cz.