Logo
Út (12-18 hod.), Čt (12–14 hod.)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
29.05.2023
Doporučujeme z novinek tohoto týdne:
Doporučujeme vaší pozornosti velmi vzácný, ojedinělý, modrý rodochrozit s barvou letního nebe a strukturou klasického rodochrozitu. Ujít by vám neměl ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
VYBÍRÁME KAMENY

Popisky kamenů

Polodrahokamy jsou především pro ženy úžasným doplňkem, ozdobou, podtrhují jejich krásu a dotváří jejich vzhled.

číst celý článek

Drahé kameny a zdraví

Zde naleznete přehled kamenů pomáhajících v psychické a spirituální oblasti. Polodrahokamy nás mohou podporovat, léčit, harmonizovat, tišit naši mysl i emoce a dodávat energii.

číst celý článek

Drahé kameny a nemoci

Zde naleznete přehled  kamenů pomáhajících při zdravotních problémech. Polodrahokamy nás mohou podporovat, léčit, harmonizovat, tišit naši mysl i emoce a dodávat energii.

číst celý článek

Jak vybírat drahé kameny

Pokud ještě nevíte, jaký kámen byste přesně chtěli, je samozřejmě nejlepší způsob jeho výběru intuicí, vyberte si prostě ten, který vás osloví.

číst celý článek

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas firmě: Ivana Čeňková se sídlem Velká skála 678/4, 181 00 Praha 8 – Troja, IČ 05189608, DIČ CZ6153092077, zapsána u Odboru živnostenského a správních činností Úřadu městské části Praha 8 (ŽL vydán pod čj. MCP8 083869/2016, sp. zn. SZ MCP8 083821/2016) - dále jen „Správce“, aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Vliv drahých kamenů na naši auru: Které kameny nás ochrání a harmonizují?
06.04.2023
Vliv drahých kamenů na naši auru: Které kameny nás ochrání a harmonizují?
Aura je v oblasti parapsychologie nazývána energetické pole okolo živých organismů, tedy lidí, zvířat i rostlin. Je to energie rozličné síly a vrstev,... číst celé
Drahé kameny a alergie: Jak mohou pomoci s alergiemi
02.04.2023
Drahé kameny a alergie: Jak mohou pomoci s alergiemi
Alergie se stala běžným problémem u mnoha lidí. Jedná se o přecitlivělost nebo nepřiměřenou reakci imunitního systému na různé látky, věci nebo zvířat... číst celé
Nastávající maminky a drahé kameny: Jak pomáhají polodrahokamy při těhotenství
30.03.2023
Nastávající maminky a drahé kameny: Jak pomáhají polodrahokamy při těhotenství
Mnoho nastávajících matek hledá způsob, jak co nejlépe podpořit své tělo a zdraví svého nenarozeného dítěte. Polodrahokamy a drahé kameny mohou být sk... číst celé
Drahé kameny a hubnutí
27.03.2023
Drahé kameny a hubnutí
Pokud vás poslední dobou trápí stres z přibývání na váze, existuje možnost, jak se těchto negativních vjemů zbavit pomocí minerálů / drahých kamenů. R... číst celé