S cílem usnadnit uživatelům používání našich webových stránek využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

KONTAKTY

Šperky a kameny.cz
Pomořanská 486/7
Praha 8 - Troja, PSČ 181 00
tel: +420 728 577 556
napište nám

VYBÍRÁME KAMENY

arr3Popisky kamenůPolodrahokamy jsou především pro ženy úžasným doplňkem, ozdobou, podtrhují jejich krásu a dotváří... arr3Drahé kameny a zdravíZde naleznete přehled kamenů pomáhajících v psychické a spirituální oblasti. Polodrahokamy nás mohou... arr3Drahé kameny a nemoci  Zde naleznete přehled  kamenů pomáhajících při zdravotních problémech. Polodrahokamy nás mohou... arr3Jak vybírat drahé kamenyPolodrahokamy nás mohou zdobit, ale také  podporovat, léčit, harmonizovat, tišit naši mysl i emoce,...

Ochrana osobních údajů e-shopu Šperky a kameny.cz
  1. Firma Ivana Čeňková se sídlem Velká skála 678/4, 181 00 Praha 8 – Troja, IČ 05189608, DIČ CZ6153092077, zapsána u Odboru živnostenského a správních činností Úřadu městské části Praha 8 (ŽL vydán pod čj. MCP8 083869/2016, sp. zn. SZ MCP8 083821/2016) - dále jen „prodávající“ nebo „správce“ zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení, titul
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 5 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice.
    • Účetní firma Ing. Martin Junek, IČ 65737491 (osobní údaje v rozsahu jméno, příjmení, titul, korespondenční adresa).
    • V případě požadavku klienta na doručení zboží na korespondenční adresu, jsou jeho osobní údaje předány společnosti IN TIME SPEDICE, spol. s r.o, Pobřežní 18/16, 186 00 Praha 8, IČ: 25722174 DIČ: CZ25722174 za účelem splnění požadavku klienta (osobní údaje v rozsahu jméno, příjmení, titul, korespondenční adresa, telefon)
    • Poskytovatel softwaru SendMails, firma Martin Roubec, IČ 67570984, se sídlem 66902 Znojmo, Pražská 3209/63k - software pro zasílání obchodních sdělení (osobní údaje v rozsahu e-mail).

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu pověřence pro zpracování osobních údajů. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@sperkyakameny.cz.

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.sperkyakameny.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách,
      • základní funkčnosti webových stránek.

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stráek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalším zpracovatelem:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.